Dagelijks Woord

Meer over Gemeente

Retraite en vakantie | Jacob Voorwinden

20 juli 2024

Ontmoeting, bezinning en rust. Dat bracht de retraite van JCS (Joint Christian Services) die Jacob half juni mocht bijwonen. Het ging onder andere over het geloof en de navolging van het leven van Kaleb, die altijd dicht bij de Heere leefde. Naast seminars, bezinning en gebed was er ook ruimte voor ontspannende activiteiten zoals een kampvuur en boogschieten.

Net als in Nederland staat ook in Mongolië de zomer(vakantie) voor de deur. Jacob rondt begin juli zijn laatste taal- en cultuurlessen af en kijkt uit naar de vakantie. O.a. omdat zijn ouders en enkele broers/zussen langskomen en Jacob hen Mongolië gaat laten zien. Half augustus is hij voornemens te verhuizen naar Berkh. Het dorpje in het oosten van het land waar hij vanaf 1 september als docent Engels aan de slag gaat. Het proces voor de werkvergunning en het visum zijn allebei goed verlopen en tot een succesvol einde gekomen!

Bid en dankt u mee voor onderstaande punten?

  • Dank God dat ook de laatste stappen voor het nieuwe werk visum goed zijn verlopen en nu alles rond is.
  • Dank God voor de gehouden fietsactie (8 juni) en de opbrengsten voor het werk van Jacob.
  • Dank God dat het eerste jaar in Mongolië goed is verlopen, dat de taal- en cultuurstudie goed gaat en dat hij vanaf september op een school in Mongolië mag gaan werken.


Vanuit het Thuis Front Team


Wilt u ook het zendingswerk in Mongolië financieel ondersteunen? U kunt dat doen door een gift over te maken op: NL36 INGB 0000 4932 96 t.n.v. OMF Nederland o.v.v. projectnummer L13017G, of via deze link.

Jacob schrijft wekelijks nieuwsupdates over zijn ervaringen in Mongolië. Wilt u deze ook ontvangen, dan kunt u zich via deze link aanmelden.

Contactinformatie:
E-mail: tftmongolie@gmail.com
Instagram: jacob.in.mongolia.

Foto 1: Kampvuur tijdens de JCS retreat.

  • © hersteld hervormde kerk 2024

Heeft u vragen over het geloof?

Open Sluit